DU – du där. Vet du, det är dags att vi stannar upp och blir lite mänskligare. Lite ödmjukare och snällare. Mot varann. Det är så himla lätt att bara dras med i hamsterhjulet utan att reflektera över att små saker kan göra så mycket.

Jag fick förresten en femtielfte armbåge idag när jag försökte ta mig hem i lunchrusningen. Ingen sa förlåt.

Jag kom på mig själv att passera en tiggare som hest väste hej och skramlade med en tom pappmugg från EspressoHouse – utan att möta hennes blick. Jag skämdes när jag insåg det.

När jag gick på övergångsstället med min vovve i koppel höll jag på att bli påkörd av en bilist som garanterat inte vann något på att inte ge mig de sekunderna extra, för att ta mig över till andra sidan vägen. Jag ryckte på axlarna men hade svårt att skaka av mig det senare.

Går jag in i en affär i mina träningskläder värderas jag på ett sätt och extremt påtagligt, när jag kommer in med klack och kappa – samt röda läppar – helt annorlunda. Jag är samma människa oavsett vad jag har på mig.

Jag tror på att vi kommer längre med ett leende och ett hej. Jag tror på att världen blir vackrare då och kommer fortsätta heja på dem jag möter.

Idag påminner jag mig själv, att stanna upp och möta världen.

TODAY


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center