Glutenfri granola med kokos och kakao

Det här måste vara en av de bästa och framförallt godaste granolerna som finns. Smakar så in i bombens gott att till och med jag längtar till frukost.

Busenkelt att göra och volá så har du förtrollat den mest kräsne frukostätaren.

Jag fick ett ryck, 22:30, när vi insett att de där biobiljetterna vi köpt för att kolla på iMax-visningen av Spectre ute på Mall of Scandinavia skulle ta död på oss (alltså efter att ha sett bilderna på instagram där det närmaste vimlade av människor som i en myrstack). Jag spatserade ut till köket och började sluga ihop lite av det vi hade hemma.

Glutenfri granola med kokos och kakao – gör den själv:

Börja med att sätta ugnen på 120°. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Blanda samman 2 dl havregryn, i näve 3-4 msk russin, 2 msk gojibär, 3 msk kokosflingor, 1 tsk bourbon vaniljpulver, 1 msk kakao, 1 -2 msk steviapulver eller annat sötningsmedel, 2 dl hackade mandlar. Klicka över 1-2 msk kokosfett. In i ugnen. Rör om regelbundet. Ta ut när granolan fått fin färg och låt svalna. Häll i glasburkar och mumsa i dig till frukost!

glutenfri granola

 

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Jag som ätit av den kan klaaaart säga att det kan vara den godaste granolan jag ätit faktiskt??✨ En jätte fin gå bort present till någon man verkligen gillar??✨ ❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Stanna upp lite

Stanna upp lite

DU – du där

Next
Träning med redcord

Träning med redcord

Idag har jag varit och hängt i de röda snörena hos Tobias på Access Rehab i

You May Also Like