Did not start

Pang sa det så fick jag värsta dunderförkylningen och tokigt ont i halsen. Lördagen spenderades raklång med intervaller mellan sängen och soffan, förutom snabbesöket på Paradiset.

Försökte att inte bli bitter eller sura, utan istället hoppades på ett mirakel (och hur ofta händer det egentligen i sådana här sammanhang) – att jag skulle vakna pigg som en mört på söndagens raceday.

Jag vaknade istället med förkylningens peak på söndagen och fick uppgivet och besviket se Jaime göra sig tävlingsredo och åka iväg till Lida och själv stanna hemma.

Jag tycker Lida är en galet kul tävling och gillar att det finns mer tekniska partier än på många av våra långlopp och hade verkligen sett framemot att starta. Hejar också på att arrangörerna sett till att damelit fick egen start, vilket jag verkligen hoppas alla andra tar efter.

Det blev med andra ord inget race och jag ligger fortfarande förkyld, bättre men förkyld. Jag har (peppar, peppar) – inte varit sjuk under vintern, någon liten släng hit och dit men inte riktigt dunderdålig och så himla typiskt att det ska komma nu. Åh andra sidan, så är det verkligen inget jag kan påverka och måste bara rida ut stormen.

[insert]jessica-hopp[/insert]

 

Total
0
Shares
Comments 8
  1. Så typiskt att det alltid (?) kommer massa virus och annat när man har planerat roliga saker och/eller lopp. Vad är oddsen? (Eller är det så att man kommer ihåg de där sjukdomarna mest). Hehe! ;-) Massor av krya på dig!

    Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Paradiset

Paradiset

Jag har vaknat tokigt förkyld och med en galet tjock hals och Lida Loop i morgon

Next
Sparkling and Blue

Sparkling and Blue

Jag fiffar inte så mycket längre

You May Also Like