Jag har vaknat tokigt förkyld och med en galet tjock hals och Lida Loop i morgon är helt plötsligt i farozonen. Att säga att jag är besviken är en underdrift. För att få mig på andra tankar och kanske till och med mirakulöst frisk till imorgon, tog jag och J taxi från Kungsholmen till söder.

Mötte upp Sara och botaniserade i Stockholms största snackis just nu i hälsosfären, Paradiset. En matvarubutik inspirerad av “mitt” älskade Whole Foods. Och verkligen, kunde jag, skulle jag öppna upp Whole Foods här i Sverige på momangen.

Det syns när man kliver in, att det är inspirerat, men i mycket mindre skala. Jag tycker det är ett underbart alternativ och gillade verkligen butiken, men skulle velat ha mer av allt. Framförallt hade jag förväntat mig en större frukt- och grönsaksavdelning. Ja större och mer, igen av allt, för att jag ska regelbundet ta mig över bron till söder och shoppa. Skulle däremot en butik öppna upp på Kungsholmen skulle jag välja den direkt.

Jag köpte på mig olivolja som jag tappade upp i egen glasflaska. Någon glutenfri mjölmix, havremjöl och lite annat smått.

På andra våningen finns en härlig Food Court där festade vi till det med att köpa massa olika saker och prova. Bäst idag var kakan eller tårtan med blåbär och chokladsorbén.

 

[insert]paradiset[/insert]

[insert]paradiset-26[/insert]

[insert]paradiset-3[/insert]

[insert]paradiset-4[/insert]

[insert]paradiset-5[/insert]

[insert]paradiset-24[/insert]

[insert]paradiset-10[/insert]

[insert]Raw Bites[/insert]

[insert]Raw Cheescake @ Paradiset[/insert]

[insert]Oatmilk cappuccino @ Paradiset[/insert]

[insert]Cake buffé with lovely friends @ Paradiset[/insert]

[insert]Juice @ Paradiset[/insert]

[insert]Raw Ice Cream @ Paradiset[/insert]

[insert]The best cake @ Paradiset[/insert]

[insert]The best cake @ Paradiset[/insert]

[insert]paradiset-12[/insert]

[insert]Love Dog[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center