Stiltje…

har landat på rygg i soffan. Helt slut och “fuktig” efter att transporterat mig från jobbet hem. I morse var jag fullkomligt dyblöt när jag kom till jobb.

Alltså.. det fungerar så där att ta det lugnt på cykeln och även om jag gör det kommer jag fram hyffsat ofräsch till jobb. Så ska jag lägga ner att cykla till jobb?

Det är också dags att göra om utseendet på bloggen… Hur tycker du den ska se ut?

  1. Du, jag tycker att du ska konsultera käraste Johanna som har flera års erfarenhet av cykling till jobbet! Hon kanske har några svettips..hahaha. Annars har jag hört att plattång funkar bra mot fuktigt=lockigt hår ;) Puss

  2. Tja, lite bilder är ju alltid trevligt att ha längst upp, som säger att du är du. Typ som Spinspirit Magnus Gårdmark har det. Annars tycker jag det är fint och fräscht här :)
    Ha det bra!
    Kram
    Jennie

  3. Kan du bli ofräsch?Fortsätt att cykla min vän , i träningskläder , o ta med ett ombyte, ingen plattång, utan låt din vackra lockar “svalla ut !!!!!!!!………………………….??????????

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.