Är ni fuktiga…?

… frågade jag idag som fin avslutning på min Body Balance.

Herre Gud… det hoppar grodor ur munnen lite då och då och denna får som en bunke andra “felsägningar” till historien.

Det jag syftade på var givetvis att den smått tropiska luftfuktigheten alá monsunregn och det faktum att alla stockhomare, pridefestivalsfirare och övriga turister har blivit fullständigt marinerade i det lågtryck som sänkt sig över vår huvudstad. Vilket i sin tur gjorde att alla svettades lite mer än vanligt, mao var fuktigare. Dock tror jag att det väckte associationer till annat.

6 Comments

 1. Sofia 29 juli, 2010at21:33

  Som fuktigt vin kanske?

 2. soffan 30 juli, 2010at02:08

  Hihi, ja det kan man tolka lite som man vill :) .

 3. Fru Vängbo 30 juli, 2010at08:33

  Du är underbar! Men som sagt detta var ju inte första gången… Haha! Och så var det ju det där med höger hand i vänster fot, eller hur var det? Kram

 4. ida 30 juli, 2010at18:46

  ååh. va skönt att veta att man inte är ensam om att säga konstiga grodor på sina pass. jag har börjat undra om folk inte börjar tro att jag är lite knäpp. jag får liksom aldrig riktigt ut vad jag ska säga på det “normala” sättet. ;)

 5. Suzan 31 juli, 2010at19:20

  Hahaha… jag säger också en hel del knäppa grejer ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *