Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Stumpjumper

Senast uppdaterad:

Ni vet de där underbara höstdagarna när solen skiner och står lite lägre än vanligt och silar genom gulröda lövverk – idag har det varit en sådan dag.

Jag postade i torsdags inne på She Rides om en spontan skogsrunda idag. Möte 12:00 ute i Hellas.

Vi blev ett ordentligt gäng cyklister som körde 3 timmar ute i skogen. Kravlöst, härligt och fantastiskt. Några som hade tider o passa, droppade av efterhand. Så på gruppbilden saknar vi några.

Jag testkörde Specialized Sworks Stumjumper med Öhlinsdämpare fram och bak. En typiskt perfekt cykel för Hellas. En helt fantastisk cykel faktiskt. Jag har nog aldrig kört på något som varit sådär rakt upp och ner fantastiskt för just utför, stök, bröt, rötter och sten. Ingen XC och “köra snabbt” cykel, men en cykel som är förlåtande, snabb och härlig utför och en grym trailcykel. Alla som provat har blivit helt lyriska, och jag ställer mig tillsammans med dem. Skulle jag ha en cykel att leka i skogen med, köra härliga rundor utan krav på fart och köra tävlingar, skulle jag lätt ta en SJ med Öhlins. Och jag skulle lätt välja härliga höstrundor varje dag om året.

 

sworks-stumpjumper-2017

sworks-stumpjumper-2017-6

sworks-stumpjumper-2017-4 sworks-stumpjumper-2017-14 sworks-stumpjumper-2017-9 sworks-stumpjumper-2017-10 sworks-stumpjumper-2017-11 sworks-stumpjumper-2017-12 sworks-stumpjumper-2017-16

 

0
Föregående
Shoe porn

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.