Ni vet de där underbara höstdagarna när solen skiner och står lite lägre än vanligt och silar genom gulröda lövverk – idag har det varit en sådan dag.

Jag postade i torsdags inne på She Rides om en spontan skogsrunda idag. Möte 12:00 ute i Hellas.

Vi blev ett ordentligt gäng cyklister som körde 3 timmar ute i skogen. Kravlöst, härligt och fantastiskt. Några som hade tider o passa, droppade av efterhand. Så på gruppbilden saknar vi några.

Jag testkörde Specialized Sworks Stumjumper med Öhlinsdämpare fram och bak. En typiskt perfekt cykel för Hellas. En helt fantastisk cykel faktiskt. Jag har nog aldrig kört på något som varit sådär rakt upp och ner fantastiskt för just utför, stök, bröt, rötter och sten. Ingen XC och “köra snabbt” cykel, men en cykel som är förlåtande, snabb och härlig utför och en grym trailcykel. Alla som provat har blivit helt lyriska, och jag ställer mig tillsammans med dem. Skulle jag ha en cykel att leka i skogen med, köra härliga rundor utan krav på fart och köra tävlingar, skulle jag lätt ta en SJ med Öhlins. Och jag skulle lätt välja härliga höstrundor varje dag om året.

 

sworks-stumpjumper-2017

sworks-stumpjumper-2017-6

sworks-stumpjumper-2017-4 sworks-stumpjumper-2017-14 sworks-stumpjumper-2017-9 sworks-stumpjumper-2017-10 sworks-stumpjumper-2017-11 sworks-stumpjumper-2017-12 sworks-stumpjumper-2017-16

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center