Summering av helgen

Jag avslutade min Functional Moves utbildning i helgen med ett enormt leende på läpparna. Precis som Oscar skriver blir jag varje gång så himla imponerad av Magnus och Kickis enorma proffsighet. Även om jag gått utbildningen delvis en gång innan så har jag fått med mig så himla mycket. Functional Moves är i mina ögon en kärleksförklaring till kroppen.

Som Jim skriver kändes det som om nästan alla var på SportLife Exclusive i helgen. Jim och Emil höll utbildning i cykling, Mo (sådär galet snygg som vanligt) dök inom och gav mig en kram och gjorde oss sällskap på lunchen.

Jag känner mig galet bortskämd som fått gå en suverän utbildning med mina bästa vänner och fått träffa så många individer som tillför så mycket både till mitt liv och alla som väljer att ta deras klasser.


Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.