Idag har vi tänkt om. Alltså med köket. Det blir inte marmor – det blir corian eller en liknande variant av det. Mässingskiva i stället för kakel på väggen, mässing diskho och kran. Och det hexa formade kaklet på golvet.

Medan jag drömmer om nytt kök drömmer jag också om kantareller. Eftersom ryktet säger att det är överflöd av guld i skogarna blir jag så sugen på att ge mig ut och plocka, vet bara inte var jag ska börja söka i Stockholm – så i brist på annat köpte jag de ganska skitdyra svenska kantarellerna på Urban Deli idag.

urban-deli-2

Jag kan gå rundor i butiken både i Sickla och på Nytorget i evigheter. Det är något med hur allt arrangeras inne i butiken som får mig att aldrig bli “mätt” på utbudet. Gick tex igång på lemonadflaskorna idag, fast jag inte alls gillar lemonad.

urban-deli

Gillar också att man firar Pride (medvetet eller omedvetet) med regnbågsfärgade popcorn.

urban-deli-3

Luncherna brukar också vara mumma – vi köpte med oss ut och satte oss på trappan utanför där det finns dolda högtalare som spelar havsljud. Vilket så klart gjorde att vi blev dåsiga.

urban-deli-5

Havsljud med blå himmel och solsken.

urban-deli-4

Älskar att flaskan vatten som jag köpte, innebär att ett träd planteras. Vi tar fram nya kläder till She Rides och jag vill göra något liknande – skänka något för varje såld jersey – var tycker du pengarna ska gå?

3 Comments

  1. Amira 2 augusti, 2015at23:05

    Ååå vad fint köket kommer blir!! Är så spänd på att få se resultatet sen. Börjar ju gapskratta för jag jag känner igen mig så? Adam släpper ogärna in mig i saluhallar som lockar till att beundra rader av vackra olivoljeflaskor eller lemonadflaskor för den delen för jag fastnar! Hahaha! Jag önskade jag kunde locka dig till landet med löfte om kantarellställen men jag är skitdålig på svampställen! Dessutom kan jag bara två sorter! Hade m.a.o lätt gett upp och köpt snordyra kantareller bara därför! ??

  2. Emma 3 augusti, 2015at07:22

    Vad kul att man kan läsa hela dina inlägg på feedly nu. :)

  3. Mims 3 augusti, 2015at20:22

    Köket låter snyggt! Tror man ledsnar på allt för mycket i marmor i längden. Eller så är det bara jag :) Golvet blir topp!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *