Idag har vi tänkt om. Alltså med köket. Det blir inte marmor – det blir corian eller en liknande variant av det. Mässingskiva i stället för kakel på väggen, mässing diskho och kran. Och det hexa formade kaklet på golvet.

Medan jag drömmer om nytt kök drömmer jag också om kantareller. Eftersom ryktet säger att det är överflöd av guld i skogarna blir jag så sugen på att ge mig ut och plocka, vet bara inte var jag ska börja söka i Stockholm – så i brist på annat köpte jag de ganska skitdyra svenska kantarellerna på Urban Deli idag.

urban-deli-2

Jag kan gå rundor i butiken både i Sickla och på Nytorget i evigheter. Det är något med hur allt arrangeras inne i butiken som får mig att aldrig bli “mätt” på utbudet. Gick tex igång på lemonadflaskorna idag, fast jag inte alls gillar lemonad.

urban-deli

Gillar också att man firar Pride (medvetet eller omedvetet) med regnbågsfärgade popcorn.

urban-deli-3

Luncherna brukar också vara mumma – vi köpte med oss ut och satte oss på trappan utanför där det finns dolda högtalare som spelar havsljud. Vilket så klart gjorde att vi blev dåsiga.

urban-deli-5

Havsljud med blå himmel och solsken.

urban-deli-4

Älskar att flaskan vatten som jag köpte, innebär att ett träd planteras. Vi tar fram nya kläder till She Rides och jag vill göra något liknande – skänka något för varje såld jersey – var tycker du pengarna ska gå?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center