Superfood på svenska

Snart, inom en mycket snar framtid kommer ni kunna hitta så fantastiskt mycket kul här!

superfood

Vill också TACKA för två helt enormt underbara klasser ikväll! Gud vad bra ni var!

Total
0
Shares
Comments 8
  1. Å va roligt! Den bloggen kommer jag definitivt att följa. Vilken tro av favoriter. Vi ses i eftermiddag. KRAMAR

  2. Å jag vill tacka dig för en superduper klass och att jag fick vara med! Tack för att jag fick hitta min inre krigare tillsammans med dig!

    Kramar
    /Pernilla

  3. Tack Jessica, för så mycket härlig inspiration – jag kommer ihåg en gång specifikt för nåt år sen eller två när jag va helt ur fas o skulle söka polisskolan, sa till dig att; fasiken, det här går inte…me ett leende på läpparna sa du bara: ut o spring intervaller..*skrattar*…o gissa va jag gjorde, dessutom gick intervallerna så bra så att jag bestämde mig för att inte söka utan satsa mer på träningen..o nu e jag PT på wc alvik..*ler*..jag e jätte glad, och du hjälpte mig med den där lilla extra sparken i baken precis när jag behövde den som allra mest…hoppas vi ses snart, skulle jätte gärna vilja prova functional moves klassen nån gång oxå..:) Stor kram från Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Schemaändring!

Schemaändring!

Min 45 min cykel klass kommer fr o m den här veckan skifta från fredag till

Next
Jag är så himla lyckligt lottad

Jag är så himla lyckligt lottad

… med att ha de mest fantastiska deltagarna på mina klasser

You May Also Like