Superfood på svenska

Words by

8 Comments

 • Cizzi

  Åh vad kuuul =) Sånt där vill jag också komma på att göra! Hejja!

 • Åsa

  Å va roligt! Den bloggen kommer jag definitivt att följa. Vilken tro av favoriter. Vi ses i eftermiddag. KRAMAR

 • Andréa

  Vad spännnade! :)

 • River

  Det här låter ju mycket spännande. Ser fram emot att få se hela sidan.

 • Mikkan

  Grymmaste Clarén-stylen på sidan också, gött att ni andra är PEPP! :D

 • Lotta

  *bänkar mig för releasen* Toppen!!! Stort lycka till!

 • Nilla

  Å jag vill tacka dig för en superduper klass och att jag fick vara med! Tack för att jag fick hitta min inre krigare tillsammans med dig!

  Kramar
  /Pernilla

 • Sofia

  Tack Jessica, för så mycket härlig inspiration – jag kommer ihåg en gång specifikt för nåt år sen eller två när jag va helt ur fas o skulle söka polisskolan, sa till dig att; fasiken, det här går inte…me ett leende på läpparna sa du bara: ut o spring intervaller..*skrattar*…o gissa va jag gjorde, dessutom gick intervallerna så bra så att jag bestämde mig för att inte söka utan satsa mer på träningen..o nu e jag PT på wc alvik..*ler*..jag e jätte glad, och du hjälpte mig med den där lilla extra sparken i baken precis när jag behövde den som allra mest…hoppas vi ses snart, skulle jätte gärna vilja prova functional moves klassen nån gång oxå..:) Stor kram från Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us