Jag är så himla lyckligt lottad

Words by

… med att ha de mest fantastiska deltagarna på mina klasser. Mitt hjärta har ett stort leende efter varje klass och jag vill tacka er så himla mycket för allt ni ger tillbaka och att ni återkommer vecka efter vecka. Tack alla för kvällens underbar 75 min klass.

Jag är också så glad över alla mina nya vänner som kommit in i mitt liv. Jag älskar mötet med nya människor och allt vad det kan tillföra som krydda i livet.

Idag gästade tre  vackra och härliga kvinnor min klass Åsa, Sara och Pernilla. Tusen tack för att ni kom och ville vara med, det gjorde mig super glad och allra mest, tack för allt ert stöd!

åjn

Fina Åsa, svettig Jessica (not: jag har skor på mig på denna bilden) och sötaste Pernilla

Jag och mina två superkvinnor Carina & Suzzie var dagen till är iklädda våra nya “stassar” från Livestrong.

livestrong

4 Comments

 • Cizzi

  Haha, det första jag noterade var att du hade skor på dig den här gången :P Snygg stass! Vill ha! ;)

 • CykelCarina

  Vilket kanonupplägg igår, super :)
  Och vad snygg du var i dina Teamkläder.

 • Lotta

  Oooh, och jag min nöt som inte bokade in din klass på Nike.. Aaargh! Måste, måste, måste byta!

 • Magnus

  Efter ca 500 triljarder om-mixningar och byten av låtar är min Nike-klass färdig nu.. Piew! Nu har jag lovat mig själv att röra en endaste takt till på skivan. Nu blir det iPod-lyssning/hjärntvätt i några dagar;) Jag misstänker att din klass är full så jag kanske får nöja mig med att digga från golvet. Lycka till iaf!! Du har ju redan fått fina vitsord innan! Inte dåligt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us