Supination. Jävligt bra marknadsföring. Åre

Jag fullkomlig älskar smarta genialiska marknadsföringsdrag.

Medans “Genen” (vi kallar honom så för att han är fullkomligt “blessed” med grymma förutsättningar att ha en kropp värdig en gud och samtidigt kunna ösa i sig allt skit man kan tänka sig och se grym ut och utan minsta ansträngning bli grym på allt han testar) satt i bilen på väg upp till Åre, snörde jag på mig löparskorna i avvaktan på att jag och Östman skulle flyga upp till samma destination.

Nere vid S:t Eriksbron möttes jag av en kvinna som kom mot mig, likt en kranskulla, med en illblå dryck.

Så jävla genialiskt av Powerade. Haka på löparatrenden. Placera sig där alla springer och langa ut dryck. Jag vet att de gjort det förut (Google is your friend) men jag gillar det och det är så sjukt smart.

Efter en löprunda på 10.4 km på en snittid på 4’42 och som ledde till att jag konstaterade att smärtan jag haft i mina vader sedan förra helgens löpning (vilken jag trodde var träningsvärk) mest troligen beror på skorna. Inte att det är något fel på dem utan snarare tvärtom ska de vara till neutral mot  lätt pronation.

Jag som är super neutral i mitt löparsteg, nästan lite mot supination blir pressad av skorna att bara ligga på yttersidan av foten genom hela löpsteget, vilket ger mina vader en sjuk överansträngning eftersom de förmodligen kämpar järnet med att balansera upp hela kraftöverföringen. Detta kommer innebära att jag måste överge mina älskade och sjukt snygga skor, Nike Lunarelite+ mot en sko som är ännu mer neutral. Snyft. Vilken sko ska jag ha?

Nu är jag iaf i drömvillan. Strandvillan. 3 meter från stranden. I Åre. Överlycklig.

4 Comments

 1. Jenny 26 april, 2010at07:45

  Ikväll på min klass ska jag tänka på dig och vad jag tog med mig från dina klasser förra veckan, det borde ge massor av warroir boost… :)
  Kramar

 2. Träningsglädje 26 april, 2010at08:39

  smart av powerade. jag supinerar också, men tycker att lunageliten har funkat bra hittills. testa sauconys oranga (minns inte modellen) snabbskor, de är neutrala. finns en del andra också men de flesta är sjukt dåliga på neutrala skor…

 3. Fru Vängbo 26 april, 2010at17:41

  Familjen hälsar till “Genen”, inte utan bitterhet i rösten :) Ha det bäst i veckan! Kram

 4. Pingback:vår « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *