Svar på frågor – andra omgången

Hur kom det sig att du började jobba med träning och hälsa? Vad har du för utbildning?

Jag svarar delvis på det här men det kan utvecklas lite till. Jag har alltid tränat mer eller mindre satsande och träning har varit en del av mitt liv sedan jag föddes i princip. Som många, ville jag att min passion skulle bli en större del av mitt liv. Eller efter att ha slutat lyssna på att alla andra ville att jag skulle bli civ ingenjör så började jag läsa det jag ville. Jag började läsa till sjukgymnast men hoppade av efter 2 år eftersom jag ville jobba mer med “friska” människor alltså prehab i princip. Jag har läst kost, biomekanik, kemi, biokemi och idrottsmedicin mm. Har x antal utbildningar från the Academy, SAFE, Les Mills, Schwinn mfl. Listan är lång. Jag hungrade extremt efter utbildningar och gick allt. Min andra digitala halva är utbildad på bla Hyper Island.

Jag undrar även om och i så fall hur du står emot all vikthets som lagt sin ”mörka, onda hand” på så många människor?

Jag har gjort en extremt lång resa för att ta mig dit jag är idag. Jag tror framförallt att all kunskap om hur kroppen fungerar och vad den behöver samt tryggheten i att jag är jag, hjälper mig att inte påverkas. Eller visst, jag påverkas. Jag blir förbannad. Vi har olika förutsättningar olika styrkor och om vi ser helheten blir vi liksom alla både starkare och lyckligare tillsammans. Vikthetsen projiceras ofta från avsändare som i grund och botten inte är trygga eller bekväma med var de befinner sig i sin kropp och i livet. Vilket är tragiskt.

Jobbar du med annat också och vad har du för fördelning?

Det gör jag! Se ovan och tidigare svar. Ungefär 50% / 50%.

Jag undrar hur du tänker när du gör dagens boost ? tema ? ideer ?

Jag tänker alltid på en viss känsla jag vill förmedla.

 

2 Comments

  1. Yogamala-Anna 20 februari, 2013at16:39

    Tack för frågestunden. Kul att få “lära känna dig” lite mera genom den. Tycker dina “dagens boost” är så fina. /Anna

  2. Uppochhoppa 20 februari, 2013at21:18

    Jag har två frågor:

    Kan du inte berätta om dina tatureringar?! Hur, vad osv!
    Vilka cykeltävlingar anmäler du dig till 2013?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *