Svar på frågor – del 3

Visst är det så att du är i Ramundberget lite då och då? Jag har aldrig varit i Ramundberget men tycker att det verkar tokmysigt.
Min vision är att arbeta i fjällen nästa säsong, helst i skidbacken eller skidspåret just för att jag aldrig mår så bra som på en fjälltopp. Vad är det bästa med Ramundberget och hur är stämningen? Har du arbetat/levt i fjällen?

Jag är mycket i svenska fjällen men har faktiskt inte varit i Ramundberget på vintern förrän i år. Jag har varit däremot på nästan alla små toppar sidanom Ramis. När vi var där, var det verkligen magiskt mysigt och lyxigt folktomt. Nu huserade jag inte i längdspåren, men just spåren  är nog lyckan med Ramis. Jag har aldrig jobbat eller säsongat, men är ganska övertygad om att jag nog snart bor i fjällen.

 

Kan du inte berätta lite om årets cykelsatsning och hur du tänker lägga upp den träningen?

Jag tycker det är lite kul att så många vet att jag spenderar, eller försöker, satsa lite på cykel (huuu läskigt att skriva det). Jag pratar inte så mycket om det, mest för att jag nog vill se om det är möjligt att få in i mitt träningsrelaterade jobb. Jag tränas av Mattias Reck och målet är att se var och hur stark samt snabb jag kan bli på kort tid. Det innebär att jag spenderat mycket tid på trainern i vintern och min utmaning är att jag har extremt svårt att få in långpass.

 

Hur ska jag tänka när jag planerar min träningsvecka för att träna hela mig och därmed bli starkare och snabbare?

Oj hur tränar du idag? Jag tycker att man alltid ska se till att träna

1. det man tycker är kul

2. så allsidigt som möjligt

Så med det sat tycker jag att ett pass ska vara konditionsrelaterat och hyfsat lågintensivt och bekvämt. 1 intervallbetonat och obekvämt. 1 tredje totalstyrka med fokus på bål och områden som är svaga punkter.

 

1 Comment

  1. Remberto Adam 23 februari, 2013at19:18

    Jag kan kommentera väl och jag är inte ens i Sverige!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *