Kvinnor alltså. Det finns något vackert och fantastiskt i när vi peppar och stöttar varandra. En jävla “håll käften urkraft” som kan försätta berg. Den energin för oss alla framåt. Som banar väg för att vi alla ska kunna förverkliga drömmar och röra oss framåt. Tillsammans är ett ord som betyder så himla mycket för mig. Ensam är aldrig stark. Det finns något otroligt härligt och upplyftande när vi vågar inspireras av varandra istället för att vara missunsamma och genuint är glada för varandras framgång. Tillsammans. Och när vänskap är vänskap på riktigt. Det fantastiska i att kunna veta att vi finns där för varandra i vått och torrt, oavsett vad livet ger för utmaningar. Att kunna peppa och lyfta varandra men också finnas där när det stormar. Att vara ärlig men med stort hjärta. Att inkludera, på riktigt och räcka ut en hand när den behövs. Systerskap. På riktigt. Tillsammans.

Jag har fullt med sådana härliga kvinnor i min omgivning och jag är tacksam för allt fint ni alla står för och det vi gemensamt skapar för varandra. Men blir så klart ledsen när jag springer på människor med en dold agenda. Sådant gör mig ledsen.

En jävla “håll käften urkraft” som kan försätta berg.

Joanna och jag har har pratat massor om att vi inte är jämställda i vår podd “Ett jädra liv med Swica och Clarén”, och vi tyckte det var på sin plats att prata om hur kvinnor är mot kvinnor. För att jämställdhetsfrågan handlar inte om män och kvinnor. Det handlar om oss alla ihop.

I det nya avsnittet gästar en fantastisk entreprenör och kvinna, Anna Wretling, grundare av Powerwoman och athlet. Vi pratar om  just  ”systerskap” och hur vi kvinnor inte alltid jobbar för att lyfta varandra.

In och lyssna. Det är bra. Finns här.

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *