Ett e n o r m t stort tack till er alla för era varma kommentarer. Det värmer mig ordentligt och jag är så ytterst tacksam. Kärlek!

3 Comments

  • Caroline

    Det är du som ska ha tack! Du är den absolut bästa instruktören jag har haft iallafall och det finns ingen som sprider så mycket träningsglädje som du :) tusen tack för all inspiration och motivation, du är bäst!

  • Anna

    Jag har bara tagit dina klasser på Nike-conventet, men du är och förblir min spinningdrottning. Har rekommenderat alla mina SATS-vänner att testa dina klasser. Fortsätt att vara du i ditt instruerande och strunta i om det provocerar en och annan ovan motionär. Kram A

  • Annika

    Här kommer en till: Varje gång jag inte är på dina klasser inser jag hur fantastiskt bra du är! Inser det såklart varje gång jag är med dig med, men herregud vilken skillnad det är på instruktör och instruktör. det negativa med att ha träffat dig är att man i princip inte kan gå på någon annans spinning längre. Du är så jäkla bra Jessica, låt ingen annan bitter människa låta dig påverkas av hans/hennes negativa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us