Tack

Ett e n o r m t stort tack till er alla för era varma kommentarer. Det värmer mig ordentligt och jag är så ytterst tacksam. Kärlek!

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Det är du som ska ha tack! Du är den absolut bästa instruktören jag har haft iallafall och det finns ingen som sprider så mycket träningsglädje som du :) tusen tack för all inspiration och motivation, du är bäst!

  2. Jag har bara tagit dina klasser på Nike-conventet, men du är och förblir min spinningdrottning. Har rekommenderat alla mina SATS-vänner att testa dina klasser. Fortsätt att vara du i ditt instruerande och strunta i om det provocerar en och annan ovan motionär. Kram A

  3. Här kommer en till: Varje gång jag inte är på dina klasser inser jag hur fantastiskt bra du är! Inser det såklart varje gång jag är med dig med, men herregud vilken skillnad det är på instruktör och instruktör. det negativa med att ha träffat dig är att man i princip inte kan gå på någon annans spinning längre. Du är så jäkla bra Jessica, låt ingen annan bitter människa låta dig påverkas av hans/hennes negativa energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Käftsmäll

Käftsmäll

Jag sitter och sörplar mitt morgonkaffe och gör mig redo för att åka till

Next
INCYCLE #ftw

INCYCLE #ftw

Jag är i Göteborg några dagar för att knyta ihop 2011 och sätta extra knorr på

You May Also Like