För alla hejarop på förra inlägget. Kan inte vara viktigare än att försöka göra skillnad och stå upp för sådant som är hälsa – på riktigt.

Dålig självkänsla och osunda förhållningssätt till våra kroppar, är idag något som vi får räkna med är mer vanligt än ovanligt. Och extremt svårt att filtrera bort i vår högst onyanserade digitala värld.

Det är viktigt att ta sitt digitalt sociala ansvar om du valt att ta utrymme, kan jag tycka. Just av anledningen att det är så himla lätt att hitta information, felaktigt sådan och då i en sårbar situation är det lätt att bli påverkad av avklädda träningsbilder. Varför måste tex alla yogis köra i sportbh?

Jag tycker kroppen är det mest fantastiska vi har och värd att visas upp i alla former. Men som influencer och inspiratör på golvet har du ett ansvar att ta ställning för ett friskar samhälle.

Om jag kan påverka och bidra, bör jag göra det.

Det finns många fina sådana influensers som verkligen försöker göra skillnad. Jag har en lista med massor, men vill gärna hitta fler, kan inte du tipsa om vilka bloggar, instagramkonton som verkligen gör skillnad?

 

_dsc3936-2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center