Tack som fan!

För alla hejarop på förra inlägget. Kan inte vara viktigare än att försöka göra skillnad och stå upp för sådant som är hälsa – på riktigt.

Dålig självkänsla och osunda förhållningssätt till våra kroppar, är idag något som vi får räkna med är mer vanligt än ovanligt. Och extremt svårt att filtrera bort i vår högst onyanserade digitala värld.

Det är viktigt att ta sitt digitalt sociala ansvar om du valt att ta utrymme, kan jag tycka. Just av anledningen att det är så himla lätt att hitta information, felaktigt sådan och då i en sårbar situation är det lätt att bli påverkad av avklädda träningsbilder. Varför måste tex alla yogis köra i sportbh?

Jag tycker kroppen är det mest fantastiska vi har och värd att visas upp i alla former. Men som influencer och inspiratör på golvet har du ett ansvar att ta ställning för ett friskar samhälle.

Om jag kan påverka och bidra, bör jag göra det.

Det finns många fina sådana influensers som verkligen försöker göra skillnad. Jag har en lista med massor, men vill gärna hitta fler, kan inte du tipsa om vilka bloggar, instagramkonton som verkligen gör skillnad?

 

_dsc3936-2

6 Comments

 1. Mari 1 december, 2016at20:15

  Åh! Braiga du… så viktigt att lyfta.

 2. Johan 2 december, 2016at07:50

  Det finns en helt underbar kvinna som kanske inte är den vanlilg typen av inspiratör. Inget proffs, men helt vanlig person som testar nya sporten och utmanar sig själv helt öppet, helt naket men med stor nypa självironi och humor. Störtskön att följa! Jag blir jätteglad när hon ger sig ikast med något nytt och grejar det. Får en annan att inse att allt är möjligt, även om jag inte är nåt superproffs.

 3. Julia 2 december, 2016at08:41

  Du är inspiration Jessica! Kloka värderingar, fortsätt som du gör. Tack för att du delar med dig

 4. Em 2 december, 2016at09:14

  Tänker på PT-Fia som i ett inlägg skrev om sin splittring till instagram och hur hon ska använda sitt konto men i alla fall konstaterar att det inte ska bli fler avklädda bilder även om det kanske är det som skulle ge fler följare. Hon får då kommentaren: “För att klä av sig och visa rumpa måste man ju ha lite kurvor att show off”. Sånt får mig att vilja skippa hela sociala medier grejen… Snacka om att aldrig duga om man ska leva upp till alla “måsten” på instagram.

 5. Cykelkatten 2 december, 2016at09:35

  Läste precis inlägget och ditt svar på tal – superbra! Är fan allergisk mot folks som påstår saker som vore det värsta sanningen – utan att det är den och utan öppningar för annat. Och så tror de andra det, bara för att personen är “känd”. Källkritik is the shit.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *