TACK sweethearts

Words by

Tusen miljoner tack älsklingar för en magisk klass i går. Och tack Daniel och Activio som var på plats och lånade oss systemet så vi fick ett kvitto på att det vi jobbat med i ett år verkligen har gjort er imponerande fantastiskt bra på att känna av er dagsform, hjärta och intensitet!
Jag hade gåshud under klassen och var så stolt att jag var tårögd när samtliga under de sista tre intervallerna ställde mätarna mitt på gul zon och bibehöll. Det blir inte mer magiskt än så.

Min vackra vän Åsa var med under klassen och skriver galet bra om hur Activio fungerar här.

I sig var klssen också ett historiskt ögonblick eftersom Oscar verkligen var med! Fullt “kittad” och överlycklig. Lovar att han kommer börja instruera cykel snart.

4 Comments

 • soffan

  Åh, det ser helt grymt ut, göttig klass!! Activio är verkligen ett helt fantastiskt hjälpmedel, jag blev sjukt impad första gången jag provade att cykla med det, och är glad att vi nu har plockat in det och ska börja köra pulsklasser på Fitness24seven :) .

 • Ann-Margete (mamma)

  Du säger på videon “jag är sjukt imponerad”, vet du va!?, det är jag också, över all den energi du utstrålar och det du får tillbaka av klassen, leenden, glada blickar m m……

 • Jennie Düring

  Godmorgon!
  Hoppas din energi är återställd! Jo, låten som du har på activio klassen, vad heter den. Härlig energi!
  Vi syns den 6:e nov!
  Kram
  Jennie

 • jessica

  Heeeej Jennie! Ska bli himla kul att ses! Låten heter “Louder than words” med David Guetta

  KRAM
  J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us