Jag älskar norrmännen. Underbara, positiva och genuint ärliga. TACK för en magisk helg, ni  r o c k a d e. Vi hade en grymt härlig utmaning i att Schwinns nya cyklar var med frihjul vilket satte allting i en liten annan dimension.

Jag har så himla härliga kollegor – jag älskar att hänga med dem och blir inspirerad bara av deras närvaro. Alla levererade galet bra klasser. Jag var med på Jo’s Inversions (att kvinnan är fantastisk behöver jag liksom inte skriva ). Det var en timme med skratt, fniss och en stor portion frustation. Jag blev typ förbannad på mitt knä. Jag är just nu stelare än vad jag varit på evigheter. Jävla skitknä. Det blir yoga nu, massor av yoga.

Tack alla för en oförglömlig helg, tack Kjell Olav, Jo och Martin för en hysterisk rolig middag.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center