THE NIKE BLAST Oslo – i ord

Jag älskar norrmännen. Underbara, positiva och genuint ärliga. TACK för en magisk helg, ni  r o c k a d e. Vi hade en grymt härlig utmaning i att Schwinns nya cyklar var med frihjul vilket satte allting i en liten annan dimension.

Jag har så himla härliga kollegor – jag älskar att hänga med dem och blir inspirerad bara av deras närvaro. Alla levererade galet bra klasser. Jag var med på Jo’s Inversions (att kvinnan är fantastisk behöver jag liksom inte skriva ). Det var en timme med skratt, fniss och en stor portion frustation. Jag blev typ förbannad på mitt knä. Jag är just nu stelare än vad jag varit på evigheter. Jävla skitknä. Det blir yoga nu, massor av yoga.

Tack alla för en oförglömlig helg, tack Kjell Olav, Jo och Martin för en hysterisk rolig middag.

 

3 Comments

 1. Kjell Olav Engen 20 februari, 2012at11:15

  Takk for 2 herlige helger sammen Jessica! Du et FANTASTISK menneske og du er en enorm inspirasjon på sykkelen! <3 <3 <3 TAKK!

 2. Användarens profilbild jessica 20 februari, 2012at11:18

  Men du med underbara norrman, tack för allt du är & tack för bilderna med clarity och overlay ;)

 3. Jo 22 februari, 2012at10:41

  VACKRASTE!!!

  Så underbart att få hänga med dig! Bliss att ha dig med på yogamattan och VILKEN middag vi hade :)

  Rocka veckan!
  Love Jo

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *