Tillbaka in i gymmet

Veckan har sprungit iväg och medan våren letar sig in i Stockholm lever jag fortfarande på söndagens perfekta offpiståk i Åre.

Igår började jag och Sara träna ihop. 2 gånger i veckan kommer vi sikta på att köra “funktionell” styrka. Jag behöver en morot att göra det där lilla extra och Sara är en perfekt “morot”.  Jag spenderade under rätt många år i Umeå 1-2 pass OM DAGEN inne i gymmet. Numera har jag hållit mig därifrån så mycket jag kan. Dock behöver jag vända kroppen ut och in 360° lite mer regelbundet och genomtänkt.

 

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ögonblick i Åre

Ögonblick i Åre

Min skidsäsong har inte varit vad den brukar

Next
En varm dag

En varm dag

Igår hade jag en magisk löprunda runt Kungsholmen i t-shirt

You May Also Like