Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Tillbaka in i gymmet

Senast uppdaterad:

Veckan har sprungit iväg och medan våren letar sig in i Stockholm lever jag fortfarande på söndagens perfekta offpiståk i Åre.

Igår började jag och Sara träna ihop. 2 gånger i veckan kommer vi sikta på att köra “funktionell” styrka. Jag behöver en morot att göra det där lilla extra och Sara är en perfekt “morot”.  Jag spenderade under rätt många år i Umeå 1-2 pass OM DAGEN inne i gymmet. Numera har jag hållit mig därifrån så mycket jag kan. Dock behöver jag vända kroppen ut och in 360° lite mer regelbundet och genomtänkt.

 

0
Föregående
En varm dag

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.