Jag ligger i soffan med skidor på Tv:n. Bananpannkakor i magen och busväder utanför som piskar mot de stora fönstren ut mot havet. Jag startade årets sista dag med en groupride på Zwift. Och där, med morgontrötta ben, direkt uppstigna ur sängen – slog det mig, vår community vilken grej. Vi håller människor i rörelse och bygger livslånga relationer. Vilket, förstås, leder oss in på She Rides Camp i Åre. På Fjällgården och i armkrok med Carlsberg och Skistar.

Men vi tar det från början.

Helgen innan campet i Åre var det inskrivit Cykelvasan i kalandern.

Efter många om och men skulle det bli en Vasaloppsstart och jag var i bra form. Starten gick och jag var hungrig på race. 2 år med Covid har gjort att avsaknaden av tävling är stor. Någon minut senare var det tydligt att mina lungor inte var lika sugna. Ett astmaanfall var ett faktum. Jag hade ingen chans att cykla vidare och felbehandlad astma stod på diagnosen några veckor senare.

Vi skulle åka från målgången i Mora upp till Åre och ansluta till vårt Camp på Fjällgården. Nu blev det att jag snopet fick rulla ned för startbacken för att få mer medicin och sedan sätta oss i bilen och köra upp till Åre från Sälen istället.

I år hade vi Simon Carlsson på plats för att köra enduro med en grupp, Ida Jansson för att supportra våra otroliga ledare i She Rides för de som valt att fokusera på Mtb/trail och sedan våra stjärnor på plats för landsvägsgänget. Jag är duktig med superlativen för våra ledare, men jag är så galet stolt och tacksam för att vi tillsammans gör något helt fantastiskt.

Helgen börjar med välkomstmiddag och i år var eftermiddagen fri för att själv välja om man ville fortsätta nöta teknik, cykla runt på berget eller bara chilla.

Det är något speciellt med våra camps. Vi gör vårt bästa för att sätta guldkant på det mesta och som tidigare år var Carlsberg med oss i Åre för extra, allt. Varje dag avslutades med After Bike på Fjällgården med obligatorisk prisutdelning för extraordinära prestationer – som dagens punka osv.

På menyn på våra After Bikes serveras öldrinkar med Carlsberg Alcohol Free som bas på. Tre recept som finns med här i inlägget. Ganska given succé – jag lovar.

Rabarbeer

Rabarbeer

Antal

1

drink

Ingredienser

  • 10 cl Carlsberg Alcohol Free

  • 2 cl Färskpressad citronjuice

  • 3 cl Rabarber & Äpplesaft

  • is

  • Garnityr
  • Äpple & rosmarinkvist

Så här gör du

  • Häll upp rabarber och äppelsaft , färskpressad citronjuice och Carlsberg Alcohol Free i ett glas.
  • Fyll sedan glaset hela vägen upp med is.
  • Garnera med äpple och rosmarinkvist.

Nästa år gör vi det igen. Och ALLA är välkomna. 2022 lägger vi campet 30 juni till 3 juli, precis innan Åre bike week, så du kan hänga kvar om du vill.

Inne i restaurangen på Fjällgården, precis ovanför baren, står min katt. En stor leopard staty. Om du är där i vinter på After Ski, se till att den står kvar till mig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *