Lite härligt med att skaka liv i bloggen med mer regelbundenhet är att det finns s å mycket att berätta. Nästan så mycket att jag inte vet var jag ska börja, så det kommer i okronologisk ordning. I en härlig salig blandning, som en godispåse helt enkelt.

Varje år sedan ett tag tillbaka, ja det är liksom numera tradition och hör till i vårt aktivitetsutbud kan man säga, har vi ett prestigelöst och mysigt höstcamp. Numera med mjölksyra för den som vill, och helt tvärtom utan om man föredrar det. 2021 partnade She Rides upp med Skistar för att kunna erbjuda en större arena och också ta armkrok med en partner som vill växa med cykelsporten. I år var första året vi hade camp i Sälen och vi planerar just nu, givetvis, för fullt för kommande hösts camp.

Årets camp var det vi önskade – och lite till. Vi startade med att precis innan lägrets start ha en kick-off för She Rides Sälen. Vi växer så det knakar och vår ambition är vara där DU är och där cykelsporten kan bygga broar och hålla människor i rörelse. Så nytt för i år är alltså att vi nu har en lokal grupp i Sälen.

Vi mjukstartade med en middag på torsdagskvällen och önskade alla välkomna för att sedan krypa till sängs och ladda för morgondagen. Första dagen innehöll morgonyoga, en gemensam cykeltur över fjället direkt på morgonen och avslutades i Lindvallens fäbo med nybakade våfflor.

På eftermiddagen hade vi olika fokus och sedan en after bike med Scott på plats. Vi snackade dämpare, nyheter i cykelvärlden och fick shoppa loss med bra priser i Skistars Conceptbutik.

Man kan inte vara i Sälenfjällen, ha med sig en Mtb och inte cykla i Rörbäcksnäs. Så efter teknik clinics, våfflor och SPA-häng var siktet inställt mot Rörbäcksnäs.

Vi hade tur med uppehåll och hela dagen spenderades ute på de ringlande stigarna, med avbrott för lunch och grillning mitt på dagen.

Jag älskar Sälenfjällen och lugnet här på sommaren. Mellansäsongen i September efter Cykelvasan och innan vintern gör entré. Och jag älskar vår cykelklubb och community.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *