tips för fyrbenta matvägrare

Torsdagar är klassfria dagar för Jessica Clarén. Innebär för det mesta en lättare löprunda. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska bege mig ut. Föredrar att springa på kvällen. Det är något speciellt med luften just då. Men det lutar mot att det blir 10km vid hellasgården…

Var nyss ute med busarna mellan regnskurarna. Dags att börja dressa upp den lille herrn Rambo, han huttrar som en sparv annars. Rambo är en MYCKET speciell hund. Bl a blir han fullkomligt stört förtjust när hans kläder kommer fram och extra kaxig när han är ute.

IMG_0876

IMG_0878

IMG_0879

IMG_0880

IMG_0881

IMG_0883

IMG_0884

Lovade att jag skulle ge Stina lite mat tips på hundfoder till kräsna hundar. Fodret jag ger min matvägrare Zorro, och det som fungerar bäst av alla miljoner jag prövat, heter Orijen. Säcken sidanom är till “hunden-tvärtom” och är ett lågkalorifoder för småhundar, så köp inte det. GLÖM INTE att vara konsekvent med att plocka upp matskålen efter 15 minuter vare sig vovven äter eller inte.

IMG_0750

1 Comment

  1. Sofia 2 oktober, 2009at11:08

    syns att det verkligen är höst i stockholm nu… ska göra som rambo och plocka fram mina varma jackor :)
    pok
    /s

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *