Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Tips på snygg och bra cykelförvaring

Senast uppdaterad:

Vi har sju cyklar i vår lilla lägenhet. 2 hänger i sovrummet. 2 står bakom soffan. 2 åker in och ut på ballkongen och den nummer 7 är just nu på service. Jag behöver tips på hur jag ska få undan dem, snyggt, utan att behöva bygga hus.

 

0
  1. Är cyklarna snygga får de hänga inne i lägenheten, de kan ge lite “attityd” till inredningen. Men om de är fulla ska ut så fort som möjligt! :)

  2. Kan bara hålla med Sara och även tillägga, ni har ju högt till tak,så….
    varför inte en skena/or i taket för upphängn av cyklar, se hur
    cykelaffärerna har det!

  3. Tavellist och krokar! Jag får inte göra hål i väggarna där jag bor och är förgrymmad över att inte kunna hänga upp pärlorna. De har fått ett eget hörn i vardagsrummet där de står och är i vägen istället.

  4. 7st det är exakt samma antal som jag har i lägenheten, resten har jag i förrådet och cykelrummen (ungefär minst lika många till). Då har jag ändå nyligen kastat 5 cyklar..

    Jag använder mig av Ikeas Broder som jag byggt på ett “fiffigt” sätt för att hänga upp de flesta cyklar. (om man inte vill göra ingrepp i lägenheten) Kan vara värt att titta på. Tar bort hjulen och placerar på annat ställe (klädkammaren). Hänger om vart annat i bockstyre, respektive baktriangel med rep. Funkar bra, men det är ändå lite väl många cyklar. hmm.. Måste downsiza inser jag. Snygga cyklar är ju lite som konst, vackra att titta på.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Dagens boost

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.