9 Comments

 1. Remberto Adam Belcourt 2 juli, 2013at21:39

  Är cyklarna snygga får de hänga inne i lägenheten, de kan ge lite “attityd” till inredningen. Men om de är fulla ska ut så fort som möjligt! :)

 2. Amanda 2 juli, 2013at21:54

  Saras förslag var ju så coolt!

 3. Hanne 3 juli, 2013at07:40

  Bike pole och/eller “köttkrokar” i taket =)

 4. Ann-Margrete Clarén 3 juli, 2013at07:45

  Kan bara hålla med Sara och även tillägga, ni har ju högt till tak,så….
  varför inte en skena/or i taket för upphängn av cyklar, se hur
  cykelaffärerna har det!

 5. Elna 3 juli, 2013at08:01

  Tavellist och krokar! Jag får inte göra hål i väggarna där jag bor och är förgrymmad över att inte kunna hänga upp pärlorna. De har fått ett eget hörn i vardagsrummet där de står och är i vägen istället.

 6. Användarens profilbild jessica 3 juli, 2013at08:15

  Grymma förslag :) Keep em coming

 7. Lina 3 juli, 2013at18:47

  7 cyklar!!!!! :-D haha va härligt!

 8. BillyPancho 4 juli, 2013at06:40

  7st det är exakt samma antal som jag har i lägenheten, resten har jag i förrådet och cykelrummen (ungefär minst lika många till). Då har jag ändå nyligen kastat 5 cyklar..

  Jag använder mig av Ikeas Broder som jag byggt på ett “fiffigt” sätt för att hänga upp de flesta cyklar. (om man inte vill göra ingrepp i lägenheten) Kan vara värt att titta på. Tar bort hjulen och placerar på annat ställe (klädkammaren). Hänger om vart annat i bockstyre, respektive baktriangel med rep. Funkar bra, men det är ändå lite väl många cyklar. hmm.. Måste downsiza inser jag. Snygga cyklar är ju lite som konst, vackra att titta på.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *