Det började med vagt halsont som eskalerade och sedan avlöstes med en hejdundrande förkylning. Jag snorar, nyser och fräser av missnöje. Jag är enormt rastlös men inser också mina begränsingar. För några år sedan skulle jag garanterat åtminstone varit ute på en långprommenad. Nu vilar jag (det är sant Magnus, jag lovar).

Jag försöker desperat mota bort alla bakterier genom att gurgla det ena o det andra samt häller i mig c-vitamin och selen. Och vatten. jag har lusläst facebook och allt annat. Letat upp Linus på linjen klipp och försökt bli på bättre humör. Faktum är att överallt  svämmar det över av recensioner och efterdyningar av Super Saturday. Alla var där känns det som.

När man lusläser facebook trillar man över en del märkliga grejor. Som Vladimirs fynd på Daglivs idag. Vem fasiken kom på kombinationen b a c o n  &  c h o k l a d ?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center