Torekov part II

Jag har idag lovat att jag ska göra en ordentlig uppryckning och posta inlägg mer frekvent. Jag lovar och svär att jag ska bli bättre.

Hjälp mig på traven, vad vill ni ha mer av?

Torekov är magiskt. Torekov hotell är en underbar plats. Helgen har varit så bra. Underbara människor på samma plats. Suverän mat och ett underbart bra bemötande från alla personal, för att inte nämna massagen. Jag är, visserligen, galet kräsen när det kommer till massage. Men massörerna här, rockar – they kick as.

Mamma & pappa kom förbi en sväng med. världens bästa föräldrar. Jag älskar er.

Världens snyggaste slampor. Annika var grym Powerstrip-instruktörer och tjejerna så sjukt snygga.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.