Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Torekov part 1 1/2

Senast uppdaterad:

 
Typiskt mig att börja baklänges, med rubriken alltså, på något sätt så symboliserar det mitt enormt förvirrade tillstånd som varit under denna veckan.  Så, nu får det bli så, här kommer efterföljaren till part II – Torekov part 1 1/2.

Jag är hemma efter att ha åkt bil med kanske en av de grymmaste bilförarna (förutom Jaime då), Sara. Kvinnan är inte bara fantastisk hon är dessutom en grym bilförare.

Torekov är fridfullt, vackert och magiskt. Nästan lika bra som Österlen. Vilket gör att den lilla pärlan klättrar högt upp på min toppranking av paradis.

Helgen har, som sagt varit otrolig. Ur så många aspekter. God mat, lugn, sval men varm temperatur, sol, underbara människor, samtal om livet, om träning, träning, lite mera träning, doft av bergamott, citrongräs och rosmarin, blommande lavendel, skratt och kärlek. TACK alla ni , Annelie,SaraAnnikaÅsaEllaEmilAnnicaIda och Kent.

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.