Träning med redcord

Idag har jag varit och hängt i de röda snörena hos Tobias på Access Rehab i Hammarby Sjöstaden och haft min veckodos av träning med redcord. Vi tränar för att jag ska bli mer balanserad och få bättre funktion i mitt rörelsemönster. Det bästa med redcord är att du avslöjas direkt, på momangen, om du kompenserar med en mera dominant sida eller försöker mörka dina svagheter.

Idag körde vi dessutom med vibration för att bana in signaler till min kropp att vakna på de ställena som den slumrat till.

redcord-6 redcord-7

Hade två högerstrumpor på mig idag. Typisk fredag med andra ord.

redcord-8

 

redcord-9

Här är den. Vita prylen i mitten är den som vibrerar snörena.

redcord-10

Tobias – grym människa. Fantastisk sjukgymnast. Kul att jobba ihop med honom!

redcord-12

Upphängd. Min utmaning – att aktivera baksida och säte men slappna av i ryggen.

redcord-16

Nästa nivå.

redcord-20

Armhävningar. Jag är så högerdominant att det är löjligt. Den här rackarn med en liten variant ska jag försöka göra – håll i er nu – 2 gånger om dagen.

redcord-23

 

redcord-25

 

redcord-26

 

redcord-27

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *