Träningsfavoriter

Jag är född pryltokig. Tror att min fallenhet att attraheras av grymma prylar infann sig redan när jag föddes. Jag är kräsen. Och provar mig ofta fram tills jag hittar mina favoriter. Nedan listar jag några av dem.

1. Världens snyggaste cykelskor. Dyra som satan och svåra att få tag på i rosa. Obekväma som tusan innan du satt dem i ugnen och formgjutit dem efter din egen fot. Det tar lite engagemang men belönar dig när du väl sitter på cykeln.

2 & 6. Sidanom NikeLunarElite+ är NikeZoomElite+ min nya favorit. Neutral sko från Nike med mer dämpning än den förstnämnda. Eliten är lättare och snabbare.

3. Manduka – är yogavärldens röda rolls royce. Jag har testat många mattor och svurit över dem när jag glider på dem. Jag testade först värstingen Manduka Black Mat Pro men blev less på att släpa på den pga dess tyngd. Sedan kom en lättare resevariant som ligger i min yogaväska – lufthål, fickor och plats för lätt packning. När det kommer till handdukar så är den lilla handduken oslagbar. Den blir inte blöt hur mycket du än svettas.

4. Min favorit, omnämnd några gånger av mig, Body Shops Energy Pulse Balm. Snabb Energikick och Spakänsla innan vilken träningsform som helst. Sätter liksom lite extra lyxig känsla åt varje löpsteg eller krigare.

5. Som allt annat har jag jagat den bästa löparstrumpan. Det finns ingen som slår dennna numera klassiker från Nike. Lagom tjock. Sitter på plats. Går upp precis så att skon inte kan skava. Kramar dessutom om foten sådär löjligt behagligt.

7. På min önskelista just nu. Så snygga att jag dör. Den som ger mig det i paket kommer jag ge en lång kärleksförklaring. Hjälm och glasögon från Rudy Project.

7 Comments

 1. Anna (orka mera) 13 juni, 2012at12:51

  Säger som Sara: åh. nr 7. åh.
  Vi hade ju blivit snyggast på hela cykelvasan med rudy på huvudet!!!

 2. Vibeke 13 juni, 2012at18:13

  Manduka – hvor kan man köpa den?

 3. Linda 13 juni, 2012at21:35

  Fiiina grejer!!

 4. Användarens profilbild jessica 13 juni, 2012at21:50

  Visst är de! Vilka gillar du Linda?

 5. Användarens profilbild jessica 13 juni, 2012at21:51

  Manduka brukar finnas lite här och var i yogastudios – amazon säljer massor av deras grejor.

 6. Användarens profilbild jessica 13 juni, 2012at21:52

  Jag är smått kär i de rosa hjälmarna faktiskt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *