Yin & Yang

Medan Lance Armstrong är på tapeten igen i hurvida han har eller inte har dopat sig och medan jag läser galna inlägg om tips till män för att de inte ska våldta (det måste vara ett skämt – jag har dessutom tappat bort länken dit i avsky och skulle aldrig vilja länka dit ändå, by the way) – så hade jag en fantastisk kväll med Nike+ RUN Club  och sedan med den här, den här & den här där vi pratade framtid och visioner.

Det kanske är någon lustin yin & yang. Obehag blandat med sådant som är bra för själen. Jag tror nog på att det sistnämnda gärna får vara ordentligt mycket i överskott.

6 Comments

 1. Anna J 14 juni, 2012at05:44

  Tipsen till män för att inte våldta uppfattade jag som en parodi på att vi tjejer får tips på hur vi ska göra/bete oss/uppföra oss/vara klädda för att inte bli våldtagna. Det tycker jag är sjukare, att det är vi som ska ändra vårt beteende för att män inte kan hålla sig i styr. Tipsen finns att läsa hos bland annat underbara clara och jag tyckte de gav ett intressant ljus på situationen.

 2. Användarens profilbild jessica 14 juni, 2012at08:33

  Ja jag förstod att de var ironiska – men jag vet inte riktigt om jag tycker att det landar rätt. Ska kika hos Underbara Clara med – kanske hon har vinklat det lite bättre.

 3. Pingback:Sidan kunde inte hittas « jessica claren

 4. Pingback:Vad vill du ha? « jessica claren

 5. Användarens profilbild jessica 14 juni, 2012at10:13

  Ellinor, där var inlägget.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *