Yin & Yang

Medan Lance Armstrong är på tapeten igen i hurvida han har eller inte har dopat sig och medan jag läser galna inlägg om tips till män för att de inte ska våldta (det måste vara ett skämt – jag har dessutom tappat bort länken dit i avsky och skulle aldrig vilja länka dit ändå, by the way) – så hade jag en fantastisk kväll med Nike+ RUN Club  och sedan med den här, den här & den här där vi pratade framtid och visioner.

Det kanske är någon lustin yin & yang. Obehag blandat med sådant som är bra för själen. Jag tror nog på att det sistnämnda gärna får vara ordentligt mycket i överskott.

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Tipsen till män för att inte våldta uppfattade jag som en parodi på att vi tjejer får tips på hur vi ska göra/bete oss/uppföra oss/vara klädda för att inte bli våldtagna. Det tycker jag är sjukare, att det är vi som ska ändra vårt beteende för att män inte kan hålla sig i styr. Tipsen finns att läsa hos bland annat underbara clara och jag tyckte de gav ett intressant ljus på situationen.

  2. Ja jag förstod att de var ironiska – men jag vet inte riktigt om jag tycker att det landar rätt. Ska kika hos Underbara Clara med – kanske hon har vinklat det lite bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Träningsfavoriter

Träningsfavoriter

Jag är född pryltokig

Next
Dagens Boost

Dagens Boost

You May Also Like