Trasig

Något virus for runt där den där magiska helgen med Nike för två veckor sedan. Vi är en handfull skara som har legat nere för räkning i en vecka. Ordentligt. Med hosta, halsont. Jag upplevde mig frisk i söndags och körde igång väldigt lugnt med en tur på Eran i Hellas. Kroppen kändes stark och symptomfri – sedan vaknade jag i måndags hostig och rosslig.

Jag är riktigt less och varit extremt uppgiven över att ha missat alldeles för många tävlingar. Jag var i sådan kanonform innan förkylningen intog min kropp. Mattias Reck som tränar mig är verkligen en stjärna och han har gjort underverk genom att skruva på småsaker som min kropp svarat fint på. Så himla synd att inte få lov att testa benen. Men har också insett att jag inte kan påverka det på något sätt alls.

Samtidigt som den här förkylningen slog till har jag fortfarande problem med nacken sedan kraschen och hjärnskakningen. Jag går med tighta besök hos Björn på Access Rehab för att få bukt med min stelhet. Fick en snällare behandling i och med min hosta i igår och trodde att jag fick en eller två nålar – uppenbarligen så fick jag fler.

[insert]akupunktur-2[/insert]

1 Comment

  1. Sara 10 juli, 2015at09:44

    Kämpa Jessan:)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *