Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Trust when the answer is no…

Senast uppdaterad:

… there is a better YES down the road.

Jag tror på att det du ger får du tillbaka. Tusen gånger om. Kanske inte direkt men någon gång. Karma   kan vara det finaste och fulaste – men jag vet att om du uppskattar och visar det för din omgivning, gör val som inte handlar om att kliva över andra utan mer om att se dig själv och alla andra, ödmjukt och förstående för olikheter, kommer du vinna så mycket tillbaka.

Att ha tålamod med våra olikheter och tolerans för att vi inte alla drar åt samma håll jämt, är en träningssak men handlar också om insiktsfullt i vem du själv är och var dina egna värderingar ligger rotade. Vet du det, var du står, så står du oftast stadigt hur hårt det blåser. Ibland blir man kanske lite tilltufsad – men oftast – så är det lättare att backa hem och andas en extra gång.

Det är en ny vecka – fast det är tisdag så är det liksom måndag. Och denna veckan, andas en extra gång i situationer som är utmanande och acceptera att vår styrka tillsammans ligger just i att vi är olika.

 

0
Föregående
MACARON Colors
Nästa
Catch up

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.