Det känns som man knappt hinner blinka så är påskledigheten slut.  Och vi behöver prata om det här – vad hände med vädret? Det har snöat HELA påsken och är iskallt så det biter in i märgen. Även om jag ÄLSKAR väder som busar till det, hade jag tänkt mig solsken och plusgrader.

Men vi har ändå lyckats vårstäda tomten, sätta staket runt så vi stänger ute rådjur från mina tulpaner och funkior och håller busarna inne – win, win med andra ord. Rocky har “gjort” tomten hela dagen och ligger helt utslagen i soffan.

Det växer också så det knakar inne i mitt orangeri. Vi har byggt en liten “kuvös” till alla plantorna så de har det varmt och härligt på natten. Det trängs små små plantor av bland annat massa olika tomater, paprikor, gurka, melon, selleri, purjolök, broccoli. Sedan lite olika blommor och massor av pelargonior (tantvarning!!!).

Jag har fått hem, fått på och stansat Specialized nya Renegadedäck på min mtb som jag testkörde i Holland i somras. Ny gummiblandning, nytt mönster och tokigt bra grepp och sååå lättrullade. Kommer bli allas favorit tror jag. Ska skriva mer om dem i ett separat inlägg.

Imorrn ska jag cykla Lindingöbanans nya del. Börjar bli dags att förbereda sig lite mer för race.

Nu ska jag dricka ett glas rött. Uppdatera gjord träning i Guided Heroes och se en bra film. Vad har du gjort i påsk?

 

1 Comment

  1. lyckorusblog 17 april, 2017at14:11

    Låter som en bra helg trots vädret! Ja vilket skitväder det har varit. Vi har inte fått någon snö men riktigt kallt och bara ett fåtal plusgrader. Men vila, grundmålat altanen, sprungit och premiärgrillat (med paraply) har jag hunnit med!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *