24 Comments

 1. Evelina 24 oktober, 2014at08:15

  Bilderna försvinner och det anpassas inte riktigt till skärmen som innan :(

 2. Cathrine 24 oktober, 2014at08:29

  Jag gillar bloggar där man inte måste klicka sig in för att se varje inlägg, utan när inläggen i sin helhet ligger i ett flöde.

 3. LindaKW 24 oktober, 2014at08:33

  Instämmer med ovanstående skribent – många gånger är bilderna liksom ihoppressande på höjden. Detta har inträffat flera ggr, från mobilen men också på datorn – även när jag surfar med fast uppkopling…. Annars är det superduperfint tycker jag:) Kraaaam

 4. Cissi 24 oktober, 2014at08:39

  Du har en superfin sida, men….jag håller med om att det är “jobbigt” att behöva klicka upp varje inlägg och dessutom skrolla ner förbi kommentarerna för att hitta nästa inlägg. Jag läser inte bloggen varje dag och då blir det en del skrollande för mig. Du har så fina bilder men ibland ligger de på varandra och jag kan inte se annat än en strimma av dem. Och detta har inträffat efter att du gjort om designen på sidan.
  Innehållet är ju hur bra som helst och din blogg förgyller vilken trist dag som helst. Heja dig!

 5. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2014at08:40

  Åh tack för att ni tar er tid och ge feedback. Gillade ni förra utseendet bättre?

 6. Kari 24 oktober, 2014at10:46

  Jag håller med Cissi och Cathrine – det är jättesnyggt men inte särskilt praktiskt.

 7. Amanda 24 oktober, 2014at11:18

  Jag gillar inte heller att behöva klicka in sig på varje inlägg. Tyckte bättre om hur det var förut.

 8. Annika 24 oktober, 2014at11:40

  Läs med glad ton! Jag tycker utseendet fungerar bättre i mobilen men på datorn har jag nästan slutat läsa både din och Saras blogg – tyvärr. Jobbigt att klicka in på varje inlägg + att det tar längre tid än vanligt att ladda bloggarna samt att jag på jobbet har så stor skärm att bilderna blir pixlade. Coolt – ja. Användarvänligt – Njaa!

 9. Anna 24 oktober, 2014at12:26

  Jag har redan kommenterat i ett tidigare inlägg, men eftersom din blogg hör till en av mina favoriter så vill jag gärna kommentera igen med hopp om förändring ;) Jag tycker alltså att det är “jobbigt” att behöva klicka på varje inlägg. Kan t o m konstatera att jag senaste tiden inte har läst varje inlägg som du skrivit, jmf med tidigare då jag inte missade ett ord. Dessutom är några av rubrikerna otydliga med vad inlägget handlar om, vilket ännu mer bidrar till att jag inte läser. Tidigare var rubriken inget jag reflekterade över direkt, men numera tänker jag på huruvida den återspeglar innehållet i inlägget eller inte. Bästa bloggen i övrigt! Älskar dina träningstips.

 10. Anna . P 24 oktober, 2014at12:40

  Det är snyggt, men jag upplever det som lite mindre användarvänligt. Jag ogillar extra klicket, din sida tar ofta lång tid att ladda (men Saras går betydligt snabbare…). Jag tyckte personligt bättre om förra utseendet.

 11. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2014at14:02

  Jag har bytt till det gamla en stund nu – så tyck till vidare :)

 12. Emma 24 oktober, 2014at14:28

  Jag besöker din blogg mer sällan nu och oftast märker jag att jag inte klickar in mig på inläggen utan surfar vidare istället. Vet inte riktigt varför men det tar emot att behöva klicka sig vidare för varenda inlägg.

 13. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2014at14:54

  Hur känner du nu Emma när det gamla utseendet är tillbaka?

 14. Elna 24 oktober, 2014at15:18

  Älskar, älskar, älskar den nya designen – men måste ändå hålla med om att det där extra klicket är lite jobbigt (lustigt, man cyklar mil efter mil utan att gnälla – men ett extra klick blir jobbigt). Kanske blir det dessutom extra roddigt för dem som inte är så digitalt maxade som du är? Jag läser din blogg bäst med gamla även om jag verkligen uppskattar utseendet på den nya.

 15. Karin 24 oktober, 2014at17:49

  Det gamla som ligger uppe nu är mycket bättre!!

 16. Petra 24 oktober, 2014at19:21

  Jag håller med ovanstående, det tog lite för lång tid att ladda den nya designen så då orkar man inte alltid vänta. det är lättare som det är nu, att bara scrolla vidare! :) Gillar din blogg skarpt!

 17. EmmaS 24 oktober, 2014at20:24

  Jag är en textmänniska, så jag tycker alltid att det är jobbigt när man inte snabbt ser texten. Bilderna blandar jag ihop. Så jag föredrar definitivt det här gamla upplägget.

  Däremot kan bildupplägget fungera i andra sammanhang. Jag såg t ex att Trendwatching.com hade ett lite liknande upplägg på sina senaste trender. Det fungerade jättebra.

  Men bloggar läser man ju varje dag – och då är det jobbigt att klicka och, för min del, inte se texten.

 18. Helena 24 oktober, 2014at20:26

  Gillar det nya utseendet rent designmässigt, bilderna får ett större fokus men … jag tycker inte om att klicka in på varje inlägg. Det har tyvärr resulterat i att jag går in mer sällan och klickar bara in på det inlägg jag vill läsa för stunden :(

 19. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2014at20:54

  Uppskattar så er feedback! och har bestämt att gå tillbaka men skalar upp bilderna – alltså så som det är nu! Funkar det bättre? Vill ju behålla er här!

  KRAM
  J

 20. Charlotte 24 oktober, 2014at21:33

  Jag läser bara i mobilen (bloglovin) och jag håller med ovanstående, gillar inte det extra klicket för att komma t inlägget. Men jag läser ändå för du skriver så bra. Av samma anledning bryr jag mig inte om designen – det är texten som är värdefull för mig :-)

 21. Sara Borg 24 oktober, 2014at21:51

  Det nya är fantastiskt snyggt men jag håller med ovanstående kommentarer – det är jobbigt att klicka sig fram och tillbaka. Så mycket lättare att bara scrolla i ett flöde.

 22. Betty - the B-ROOM 24 oktober, 2014at22:50

  Jag hinner tyvärr inte längre läsa varje dag, läser när jag har tid och då njuter jag. Älskade den nya, men även denna <3

 23. Mims 25 oktober, 2014at16:50

  Hej!

  Jag jobbar ju med ux så ser på designen ur det perspektivet. Det är tydligt att designen är skapad med mobile-first tänk, och i min telefon ser layouten mkt bra ut (kollar på Saras blogg nu, som inte har bytt ännu). Där är den enkel och tillgänglig (svårt att läsa många bloggar i mobilen, tycker jag). Jag tycker det är bättre med inläggen löpande, det rimmar bättre med smartphone-människans skrollande/scannande av flöde – samtidigt som jag tror att det ställer väldigt mkt högre krav på rubriksättning och eventuell ingress, om man ska få användaren att aktivt klicka in sig på ett inlägg (ett problem jag dagligen stöter på vid skapandet av nyhetsfunktioner på intranät.. jeez).

  +
  Att du har skrivit menu brevid hamburgaren & att man alltid kan ta sig snabbt till startsidan
  Stora bilder och stor text (om du vill utöka tillgängligheten, använd alt-text så kan även personer som använder skärmläsare läsa och njuta av dina bilder)
  Att jag upplever att laddningstiden återigen blivit kortare när inläggen kommer löpande


  Att jag måste skrolla & leta efter sökfunktionen (ännu mer nu, när inläggen kommer löpande)
  Bilderna blir ofta konstiga på min skärm och ibland skrivs två rader på samma rad, dvs texten blir oläslig.

  Puss & Kram

 24. Emma 25 oktober, 2014at17:17

  Jag gillar verkligen att du lyssnar på dina läsare! Det känns mycket mer läsvänligt på det här sättet. :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *