You make magic happen!

Ryckte in och vickade på Peters cykelklass efter min egen Body Pump idag. Båda klasserna fyllda med underbara deltagare.

Sötast Bea vägrade vara med på kort… så jag lägger upp en bild på hennes hästsvans…

IMG_1071

Det finns inget, i princip, som får mig att känna mig så varm i hjärtat och magen som när jag lyckas få dela svettiga träningstimmar med leende och magiska medlemmar. Lyckan blir fullkomlig om jag lyckas skapa en “aha-upplevelse”… som varför har jag lagt intervallerna som jag gjort just på den här cykelklassen. Tack alla fina för två grymma klasser idag.

Svängde ihop min smått omtalade och berömda lasange ikväll.. bidrar med ett recept på den i morgon. I morgon kommer även en ny yoga position att förkovra sig i innan kvällens klass i Body Balance.

IMG_1065

Lyckades också, mer eller mindre, bastonera ut under klassen att jag behöver allas hjälp att dra ner på mitt godisätande. Jag tycker absolut att man ska unna sig en massa gott i livet… så länge man vet varför och godis kommer jag vara värd lite då och då, dock inte varje dag. Eller jo jag är värd godis varje dag.. men min kropp behöver annat. Så… bättre. ;)

Anna… jag har inte ätit en bit godis ikväll.

Nu Dexter och en iskall Pepsi Max. Jing / Jang… ni vet.

7 Comments

 1. Användarens profilbild jessica 6 oktober, 2009at09:19

  testar testar

 2. Sofia 6 oktober, 2009at09:21

  längtar efter din lasagne!

 3. Användarens profilbild jessica 7 oktober, 2009at00:05

  Då styr vi upp det!

 4. Sofia 7 oktober, 2009at08:39

  Jaaa :) jag fixar vin, du lasagne.
  Puss

 5. Pingback:lasagne värdig en superkvinna

 6. Desiree Blomberg 8 oktober, 2009at05:16

  ehhh, lasagnen ser underbar ut. Älskar mat, vilket syns dessvärre… :( Sitter här i Malmö och var på ett cykelpass i går, på SATS … blaaaaahhhh det var aptrist. Inga bra cyklar, urusel musik och framförallt ingen Jessica! Fattar inte hur nåt center klarar sig utan en jessica???? Här i Malmö borde det ju finnas massor av jessicor, för jag hör dom hela tiden.. :)…Skall köra vanlig styrketräning idag, vågar inte ens ge mig på bodypump…..inte här ialla fall. Vi ses!

 7. Gina 9 oktober, 2009at18:45

  Jessica, vilken säsong av Dexter kollar du…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *