Unleashed

Igår kväll kastade jag mig ut runt 2100 på en löprarunda. Ganska motvilligt och lite stum i benen, samt med för lite sömn eftersom jag var pigg som tusan natten mellan lördag och söndag vilket resulterade i att jag var uppe typ hela natten, snörde jag på skorna. Med tips från Sara på Nike snodde jag Jaimes Nike+ armband för att testa att köra med det istället för min iPod (iPoden var med men utan adaptern till Nike+). Jag gillar fasiken armbandet med… och jag får ingen Lance i öronen men jag kan se km efter km och samt pausa den vid rödljus.

Efter en kilometer insåg jag att det skulle gå snabbt. Sjukt snabbt om jag ville. Benen var slitna men snabba, temperaturen typ 10 grader lägre än dagen innan och luften betydligt klarare. Jag gjorde 3 av kilometrarna runt 3’55-4’00/ km.   Så magisk känsla när det flyter och varje steg är en självklarhet utan övertalan.

Summa summarum har jag haft en grym löparhelg med ett sanslöst härligt Midnattslopp som gav mersmak och en grym runda runt Kungsholmen dagen efter.

Rosa löparjacka från Nike.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *