Upp på trainern – trainerpass

Kylan kryper in runt Stockholm och det verkar som om att det kanske blir lite vinter i alla fall och några trainerpass. Jag vet att många är nyfikna på hur jag tränar och tycker jag är lite hemlig med det, är det så tycker ni?

Jag funderade på det där ett tag och tror det beror på att jag tycker att det matas ut träningspass – ni vet de där passen som blir av och att de i sin tur skapar en illusion om att det är enda sanningen och skapar prestationsångest. Förstår ni vad jag menar? Jag vill liksom avdramatisera hela den grejen och verkligen trycka på att det finns inte ett sätt att träna som är det rätta, eller att det är bäst att haka på trender – utan det finns lika många sätt och infallsvinklar som vi är individer med olika målsättning och förutsättning. Men det är klart att det kan inspirera med att ta del av andras upplägg  – så länge det inspirerar och inte sår små frön som sedan växer till något annat.

Hur som, jag hör er och tänker öppna upp lite mer in i min egen träningskalender – om ni vill förstås – låt mig veta!

Julaftonens pass för några dagar sedan var, som all min träning, skräddarsydd av Mattias Reck och snabb – och styrkeuthållighet. Medans hela släkten satt en våning ned, satt jag på trainern med Tiesto’s podcast i lurarna och matade av passet.

Ett annat tips på upplägg, på ett “distanspass” inomhus på trainer, – hittar du här från mig och Mattias Reck.

 

wahoo-hemma

 

 

 

12 Comments

 1. Noor 27 december, 2015at11:45

  Skulle älska att få mer träningsinspiration från dig! Aldrig någonsin har ångest förknippats med den träning du utför och delar med dig av, helt tvärtom faktiskt, bara motiverade. ?✨

 2. joannanordlander81 27 december, 2015at11:59

  Jag tycker du har en balans med dina träningsinlägg – jag tycker inte alls om att följa de som “måste” visa upp sin träning dag ut och dag in. Tror inte att de människorna mår särskilt bra som hela tiden måste visa upp hur duktiga de är. Därför lägger jag typ näsan aldrig upp “nu är jag och tränar igen”. Du har ju det som ett jobb och det är ju skillnad mot för oss vardagsmotionärer! Fortsätt som du gör <3

 3. Anna . P 27 december, 2015at13:10

  Ja, vill gärna ha fler inlägg som inspirerar till träning!

 4. josse (josefine) 27 december, 2015at18:34

  Hur tycker du man bäst skriver ned sin träning om man vill ha lite koll? Papper och penna, excell dokument eller exempelvis en app för att logga träningen? Det är lättare att hålla koll på sommarens löprundor i Nike+ Running appen än träningen under resten av året som i alla fall för min del blir betydligt mer varierad :)

 5. Frida 28 december, 2015at11:33

  Jag vill gärna läsa mer, särskilt om rehab och prehab!:)

 6. Användarens profilbild jessica 28 december, 2015at11:41

  Tack fina Noor. Verkligen försöker få det fritt från prestationskrav

 7. Användarens profilbild jessica 28 december, 2015at11:42

  Tack bästa :)

 8. Användarens profilbild jessica 28 december, 2015at11:42

  Sert till att det kommer och behåller balansen :)

 9. Användarens profilbild jessica 28 december, 2015at11:43

  Kanske ska göra ett separat inlägg om det? Är det ok?

 10. Användarens profilbild jessica 28 december, 2015at11:43

  Bra förslag – försöker få in mera sådant!

 11. halun12345 28 december, 2015at18:02

  Det är alltid intressant tycker jag, som också jobbar med träning att se hur andra väljer att lägga upp träningen, inspiration till tusen. Men jag förstår din infallsvinkel. Så trött jag kan bli på detta forcerande av egnaträning här och var. Det är dock sällan registreringen det är fel på, ofta sänder personen ut ett budskap som blir väldigt fel eller väldigt rätt. du är så rätt tycker jag!

 12. Josefine 28 december, 2015at20:08

  Ja det vore kanonbra!! :) Tack snälla!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *