Uppskattning och kärlek

Idag fyller en av mina bästa och närmaste vänner år.

Grattis älskade Linda!

Jag vill med detta inlägg visa min uppskattning för den vänskap som du och jag har och som har bestått sedan vi strålade samma på IKSU och som genom åren har mognat och växt sig starkare.  Även om vi inte alltid hörs så vill jag att du ska veta att min kärlek och vänskap består och att jag beundrar dig för allt det du är som människa och medmänniska. DU är vacker på insidan och utsidan och jag är lycklig lottad över att få vara din vän.

1 Comment

  1. Fru Vängbo 20 juli, 2010at22:18

    Du är ju helt fantastisk älskade vän! Vad vore livet utan vänner som Dig! Tack för den finaste presenten i dag, jag saknar dig såååååå här uppe… Du vet att du alltid finns i mina tankar. Kramar om!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *