its in giving I receive

Jag fortsätter temat med inspirerande, vackra, starka och häftiga kvinnor.

Jag har skrivit om henne förut, men hon är absolut värd att nämnas igen. Patricia Moreno vågar göra något som alla New York bor faller som furor för. Hon gör det som alla i en värld så full av måsten och normer längtar efter, dvs att duga precis så som du är och dessutom tro på det.

Jag har testat klassen själkv och visst det är lite väl mycket hallelulja över den men den fyller sitt syfte i alla ledd. Och om en timme i veckan med aforismer kan få dig att älska dig själv, då kan jag inte annat än säga att det är bra.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Verkligen, New York folket älskar henne. Jag har inte varit i stora staden ännu men en kund hade med sig en DVD. De är helt galna i henne!

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Uppskattning och kärlek

Uppskattning och kärlek

Idag fyller en av mina bästa och närmaste vänner år

Next
Att chilla med sin inre krigare

Att chilla med sin inre krigare

Idag har jag fascinerats av hur jävla otrevliga människor kan vara mot varandra,

You May Also Like