Vad hände?

Gårdagen var en  aningen kaotisk… jag lyckades bli utelåst för andra gången denna veckan jsut när jag skulle iväg och fira en av mina bästa vänners 35-årsdag.

Förutom en massa jobb så vickade jag på lunchen en Body Pump på Nybroplan. 4:e gången denna veckan jag kör Body Pump vilket känns ordentligt i min kropp. Det är verkligen dags att jag tar tag i min egen träning. Mötte Pernilla på Pärs födelsedagskalas och jag vill så gärna att hon ska köra Pt med mig. Tror hon är rätt människa att ta sig an min kropp. Så nu ska jag jaga henne. :)

Efter lunchklassen sprang jag hem för att fortsätta tokjobba. Eftersom jag var så stressad lyckades jag springa mitt snabbaste pass med min Nike+ och blev sjukt överraskad då det kändes skit tungt och jag hade katastrofal motvind. Jag hade förväntat mig att Lance Armstrong skulle gratta mig istället dök Tiger Woods röst upp vilket gjorde mig smått förbannad.

På eftermiddag/kväll var det dags att se till att Mr Grandpa fick sin träning. Sagt och gjort höll vi till nere på gräsmattan och bryggan nere vid Smedudden och körde styrka i en timme. Jag älskar att att använda kroppen som redskap och utmana den med dess egen kroppsvikt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *