Jag älskar att ni hade så himla många  önskerubriker – det här är en av dem.

Idag har jag sprungit. Jag börjar lugnt, smyger upp det för att immunförsvaret ska hinna växla upp innan jag drar igång ordentligt. Det är lustigt det där med löpning. Det är så fruktansvärt jobbigt ibland men också så himla härligt. Kroppen känns pigg men inte riktigt i gasen, vilket kanske iofs inte är så himla konstigt efter att ha legat med luftrörskatarr och feber i nästan 2 veckor.

Men nu är vi på väg tillbaka. Kroppen och jag.

Oftast när jag springer så rensar jag tankarna. Klassiskt men jag liksom bearbetar saker eller får se dem lite från ett annat perspektiv. Sådan som känts jobbigt kanske efter en löprunda känns som en klackspark. Jag tänker ganska ofta på upplägg till klasser. Galet lustigt men oftast sätter jag många upplägg när jag springer.

Numera springer jag oftast distans och inte intervaller eftersom löpningen enbart funkar som komplement till cyklingen,  och då hinner jag tänka. Kör jag intervaller så tänker jag inte alls utan verkligen känner allt istället.

Tänker ni som jag när ni springer?

 

[insert]after_run[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center