Jag har precis kommit in efter att ha cyklat gyllen guldigt ljus. Hela dagen idag har jag skolat om plantor och sedan fixat vidare med tomten, typisk valborgsgöra och en himla massa vuxenpoäng. Jag har dessutom “för många” tomatplantor – men kan inte få för mig att slänga dem. Så vill någon förbarma sig över dem, hör av er!

Appro på Valborg och vår (nästan försommar) så tänkte jag göra glutenfri pizza med ärtpesto – hur vårigt och fräsch låter inte det?

Det har kryllat av cyklister på vägarna idag och de flesta kastar till barbent – jag är så himla kär i våra She Rides kläder.

Hur snygg är hon inte min finfina kompis Elin? Vi är med och pratade om cykling och instruerande i senast numret av Hälsa och Fitness – i samma tidning hittar ni också fantastiska Betty.  Elin har på sig She Rides kläderna i camo – du kan beställa dem här.  Finns i lite andra varianter med.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center