Och varför du bör svara.

Har du någon gång irriterat dig på att instruktören frågar hur du mår under klassen och sedan upprepar frågan om hen inte får svar? Tänk om.

När jag instruerar gör jag det till 110% för deltagarna och sätter mig själv och min egen träning absolut allra allra sist. Att få feedback från deltagarna under passet med få frågor är avgörande för hur jag ska guida klassen vidare. Jag frågar för jag bryr mig och för jag ska kunna coacha rätt. Ett litet svar kan hjälpa dig som deltagare att få en ännu bättre upplevelse. Jag frågar inte för att vara besvärlig eller för något annat utan för att jag verkligen är intresserad och behöver ditt svar.

Tex – har alla förstått upplägget – om ingen svarar förutsätter jag att jag misslyckats katastrofalt med att vara pedagogisk och måste berätta igen fast vinkla det.

Mår ni bra – ingen svarar, ok alla mår skitdåligt. Shit! Eller någon säger ja o någon nej – jag coachar mer individuellt.

Känner ni att ni skulle kunna stanna på denna intensiteten i 20 min. Ingen säger något – ok de ligger för högt  de kan inte ens svara.

Snälla, frågor om de används rätt av instruktören är bara där för att ge dig en ännu bättre kvalité på din träning, vi behöver ditt svar.

 

[insert]DSC_2812-880x585[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center