Världsmästerskap i spinning

Words by

Min tisdag i dag har inneburit total vilodag. Jag hade en plan på att springa, men ska försöka att ta det i morgon bitti istället. Stockholm sjuder av de första varma sommardagarna och det är helt tokigt att vi haft över 23 grader idag och att nu klockan 22.30 är det dryga 17 grader.

Jag trillade över något så galet som världsmästerskapen i spinninggymnastik (!!!), tack vare JoJohannas länk. Jag satt helt förstummad… mest över det faktum att samtliga av mina cykelupplevelser denna veckan har andats 90-tal.  Jag tappade hakan ganska ordentligt när jag insåg att filmerna var från 2010.

2 Comments

  • Åsa

    Haha nästa klass kör vi det där?! Jag mailar inlogg…

  • Annica

    Helt galet och samtidigt underbart, så 90-tal och det är bara att inse att vi har mycket kvar att upptäcka på cykeln ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us