Min tisdag i dag har inneburit total vilodag. Jag hade en plan på att springa, men ska försöka att ta det i morgon bitti istället. Stockholm sjuder av de första varma sommardagarna och det är helt tokigt att vi haft över 23 grader idag och att nu klockan 22.30 är det dryga 17 grader.

Jag trillade över något så galet som världsmästerskapen i spinninggymnastik (!!!), tack vare JoJohannas länk. Jag satt helt förstummad… mest över det faktum att samtliga av mina cykelupplevelser denna veckan har andats 90-tal.  Jag tappade hakan ganska ordentligt när jag insåg att filmerna var från 2010.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center