Varmt, varmare, varmast

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här – men jag tror att jag blivit mer tolerant (kan man använda ett sådant ord i detta sammanhanget) mot värme tack var hotMOJO®. Helt galet och jag lovar att Mo & Jo dansar alla luftfuktighetsdanser som finns just nu.  Jag vill dock inte påstå att jag gillar värme men jag tål det bättre – jag ligger liksom inte döende så fort temperaturen går över 20 grader. Dessutom avskyr jag att springa i värme – jag trivs bäst med mössa strax över 0 grader.

Dock var det galet varmt ikväll under Nike+ Run Club , men det är något speciellt med onsdagarna och löpargruppen, vilket gjorde att det kändes helt ok. Galet grymma löpare.

Jag har utöver värmen idag lyckats med följande:

1. Få myggbett inne i Stockholm City

2. Insett att cyklingen verklingen är en prylsport och ordentligt på frammarsch

3. “Råkat” sagt ja till att cykla med Sara från Östhammar till Högbo på fredag.

4. Lämnat blod för att utröna vad min kropp sparkar bakut mot. Jag testar mig mot 300 olika födoämne.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *