Vasaloppscyklingen – dagen efter

Sitter och ska skaka igång min kreativa ådra.  Kroppen känns oförskämt pigg efter att ha kört dryga 4 timmar cykling igår sedan 2 timmars vila och ytterliggare 1 klass till. Smått idiotiskt men otroligt vilket häftigt redskap kroppen är. Jonas som var min medryttare under vasaloppscyklingen gav mig support genom att vara med på kvällsklassen. Kan säga att det var med något “ömma” bakdelar vi klättrade upp på cykeln igen.

Under vasaloppscyklingen var min grymma samarbetspartner Activio på plats med deras demosystem och detta stannade kvar till min kvällsklass, vilket innebar att mina imponerande deltagare fick förmånen att testa detta outstanding grymma verktyg. Jag tror och hoppas, är ganska säker på, att detta gjorde att vi alla kunde hushålla mer med krafterna under 4 timmars cyklingen och att på kvällsklassen fick samtliga en “Aha-upplevelse”.

Både GoCoCo, Fitness Magazine & Gainomax var med och sponsrade med en liten Goodie Bag till alla de som fullföljde Vasaloppet.

Jag är fantastiskt imponerad av  alla er som gjorde oss sällskap under vasaloppscyklingen, alla 4 timmarna eller kortare tid, fantastiskt bra jobbat. Underbara mysiga Sara var med, tack gumman för härliga leende och för att du höll koll på mitt hjärta som verkligen åkte jojo.

(bilder nedan är lånade av Sara)

vasaloppsspinning-3-500x664

vasaloppsspinning-1-500x664

2 Comments

  1. CykelCarina 8 mars, 2010at11:30

    Tack för ett kanonupplägg. Ni var ett superteam du och Jonas. Grymt kul. Och tiden gick så fort.
    Gillade också Activiosystemet som gjorde att man kunde hushålla bättre med krafterna.
    Hoppas på mer sånt här. :)

  2. Träningsglädje 8 mars, 2010at12:04

    tack för en bra klass! vi gör om det nästa helg va? haha.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *