Tid. Jag vill ha mera tid. Andrum.  Just nu är jag inne i en fas när jag jobbar. Mycket. Jättemycket. Och jag gillar att jobba mycket. Men det äter upp fritid. Och vet ni, alltså, jag vet att det är lätt att ibland få en bild att livet bakom bloggen är sådär idealiskt. Och visst, det är det på många sätt. Jag skulle faktiskt inte vilja ha mitt liv speciellt mycket mer annorlunda. Visst vissa saker hade jag inte tackat nej till.  Men vet ni, bakom alla inlägg och bilder finns jag. Helt vanlig och jag liksom andra längtar ibland efter andrum och ett vattenhål att ladda batterierna i när det snurrar för fort.

Jag tror mitt bästa tips för att fånga en ett extra andetag är att våga stå stilla en stund. Att springa snabbare fram när det är knappt om tid, gör sällan att saker i slutändan går snabbare. Och våga lita på den där oslagbara magkänslan.

Hur gör ni när ni behöver extra utrymme och tid?

jessica-2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center