Idag är det internationella kvinnodagen. Min mammas födelsedag och en dag som egentligen borde vara så jäkla självklar. Att vi alla är värda lika. I allas tankar och inte minst i dina egna. Det kan göra mig inte så lite måttligt förbannad att det fortfarande 2016 inte alls är så jämställt och härligt som vi gärna vill tro.

Så jag tycker – slå ett slag för dig själv och dina systrar idag (och alla andra dagar så klart). Sträck på dig och var stolt. Våga stå upp för det du tror på och vill och stötta dina medsystrar med deras ambitioner. Vi kommer så mycket längre om vi hjälps åt och hejar på varann istället och alla ni killar som hjälper oss till ett mer jämställt samhälle, tack som fan.  Feminist, men visst är jag det, i den bemärkelsen att jag tycker vi alla förtjänar samma saker oavsett kön och jag är stolt över att vara kvinna.

Stå på dig, var du än är i livet värdera dig själv högt. Du är värd allt vad du tror och lite till.

Så idag – och alla andra dagar – var stolt att du är kvinna.

 

godjul-2

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center