Vätternrundan 2013

Words by

Dagen började med att jag vaknade med en helt galen huvudvärk. Den har suttit i typ hela dagen och jag har varit i en dimma men lyckades avsluta dagen med bravur med Nike Run Club och genom att konstatera att jag ska köra Vätternrundan (vad hände där liksom).

Mattias frågade mig på Gran Canaria om jag ville köra i hans startgrupp. Jag som saknar helt referensramar och litar på mr Reck sa JA och nu är jag anmäld. I SUB 9 . Vad har jag liksom gett mig in på. Kan någon förklara?

 

11 Comments

 • Maria

  Jag skrev precis på min blogg att jag har varit så sjukt trött idag, men att jag nu rundar av min kväll så himla glad och lycklig – thanks to Nike Run Club. Det blev en bra dag ändå! :-)

 • Kristi

  Haha..bäst att anmäla sig innan man hinner tänka på saken. Det brukar bli bra ändå. Så brukar jag göra. Funderar på Klassikern nästa år. Vet inte fasiken om jag skulle klara det.

 • Kristi

  Du är ju så grym så 30 mil är lätt som en plätt!

 • jessica

  Maria – tack för din GRYMMA energi! Kristi, du fixar klassikern lätt – du är STARK!

 • Torbjörn

  Du är inte den enda som litar på Mr. Reck:)
  Det kommer bli GRYMT kul. Nedförsbacke i 10mil till Jönköping. Uppförsbacke 15 mil till Askersund & sen är det ju bara en liten spurt på slutet. Allt detta i bara 34km/h i snitt. “lätt som en plätt” ;)

 • Tomas

  Det tror jag nog att du klarar galant, Jessica! Du är grymt bra ju! :)

 • camilla

  Och jag som funderar över om jag verkligen gjort rätt som skall cykla i en sub10-grupp… Nu känns det plötsligt mycket lättare! ;)

  Skämt åsido, du har träningssällskap i mig om du vill.

 • pilla

  Woho! Coolt! Men du kommer klara det galant!

 • Ann-Margrete Clarén

  Din käre fader hälsar m ett “litet” skratt, att med allt du har i dig,
  klarar du detta!

 • Karin Tri - triathlon

  Vad kul att du har outat det nu!

  Jag kommer inte ovetandes säga att “det är lätt som en plätt, det klarar du galant”. JA jag tror på dig och att du kan fixa det, men jag vet att det kräver en del! Har själv kört på 8.49 med klunghopping (startade och slutade inte med samma cyklister) och det var en utmaning. Rolig, men tuff! Men med ett mer samtränat och sammansvetsat gäng kommer det klart gå “smidigare”. Men krävs många mils träning (rätt mkt mer än VRs rekommendation 100 mil). Kul med ett bra mål satt! Ser fram emot att cykla ihop i vår!

 • Helena Enqvist

  Vad roligt! Tycker Karin lämnar en riktigt bra kommentar. Vätternrundan är lång och kräver mycket men det går! Man får ha lite respekt för distansen, se till att verkligen cykla innan och med din styrka kommer du långt!
  Roligt att få följa dig :-) Nu fick jag vätternabsitens, nästa år då hinner jag nog anmäla mig !(Har man en gång åkt är det lätt hänt att det blir alldeles för många gånger till)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us