Vi är ju på träningsläger och vi vill framförallt samla många viktiga timmar i sadeln. Så veckans fokus är distanspass med lite olika inriktning med styrkeuthållighet, igångdrag och så vidare. En viktigt sak i det stora hela är att förstå att kroppen behöver återhämtning under och efter lägret. Att man planerar in en vilodag och när man väl kommer hem ger kroppen en chans till återhämtning. Veckan innan lägret var fokus på VO2max.

Så under varje distanspass ingår lite olika moment. Som tex tisdagens distanspass som innehöll 30 min lågkadens.

 

 

VECKANS PASS:
Måndag: Resa till Playitas – ingen träning.
Tisdag: Distans 3h:30 min inklusive styrkeintervaller
Onsdag: Distans 4h – naturliga intervaller
Torsdag: Distans 4h:30min – igångdrag och 3 min all out i en backe
Fredag: VILA ( lugn morgonlöpning och rörlighet)
Lördag: Distans 5h – Queen stage, med andra ord backe backe backe
Söndag: Distans 4h – lugnt och med igångdrag.

 

Jag reggar all min träning i Analytics plattform inne hos Guided Heroes, det är också där Mattias lägger upp all min träning och ger feedback. Ett av passen från förra veckan hittar ni nedanför. Där staplarna visar i vilka kraftzoner jag legat under ett V02Max pass.

 

 

 

 

 

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:

Världens bästa tjejer Hanna Näslund, Sue Paz, Sara Öberg och Ingrid Kjellström. Så mycket underbar urkraft och fantastiska personligheter i de här tjejerna. Tacksam att få dela 21 träningstimmar med dem och hänget däremellan.


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Motvinden. Alltså ljudet av blåsten. Det blåser förbannat mycket på ön.

VECKANS MOTGÅNG:

Sovit så jäkla dåligt att jag blivit lite grinig, men fått en natts sömn nu så hoppas att jag är på bättre humör.

VECKANS HELL YEAH:

Team spirit – peppen hos det här gänget.


VECKANS REFLEKTION:
Magkänslan – följ den alltid. Jag visste att de här tjejerna skulle kunna uträtta underverk ihop. Jag är så sjukt stolt, tacksam och ärligt talat överlycklig över att vi 5, just vi fem gör den här grejen ihop.

 

2 Comments

  1. Anna Pojen 3 februari, 2018at11:00

    Ni kommer inspirera, inspireras och uträtta storverk ihop. ❤️Blir roligt att följa och kul att du delar träningspass med! ???

  2. Lena Indahl Jonsson 3 februari, 2018at18:50

    Hej Jessica,
    Jag köpte ett par Nike Zoom av dig för snart två och ett halvt år sedan och jag är fortfarande väldigt förälskad i dom. Hittade till och med ett likadant par, fast 1/2 storlek mindre på en flyttrea i Östersund strax efter. Så jag har ett par ute och ett par inne. Dina skor har krigat och svettats med mig på Playitas en vecka i oktober, varje år sedan 2015. Därför är det på något vis extra kul att läsa om att du är där nu. /Lena

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *